Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجری برنامه تلویزیونی «سلام صبح بخیر» از رئیس مجلس به خاطر استفاده از کلمات توهین‌آمیز خطاب به مجریان این برنامه، به هیات نظارت بر رفتار نمایندگان شکایت کرد.  به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محسن جندقی مجری برنامه تلویزیونی «سلام صبح بخیر» به خاطر استفاده برخی کلمات توهین‌آمیز از سوی رئیس مجلس خطاب به مجریان این برنامه، از علی لاریجانی به هیات نظارت بر رفتار نمایندگان شکایت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



متن این شکوائیه به شرح ذیل است:

بسمه تعالی

هیات نظارت بر رفتار نمایندگان

سلام

اینجانب محسن جندقی به شماره ملی ۰۳۸۵۲۰۶۷۱۲ به شماره شناسنامه ۱۷۶۳ نام پدر: محمد از آقای علی اردشیر لاریجانی نام پدر: میرزاهاشم آملی نماینده مردم شریف قم به اتهام توهین و نسبت دادن کلمات ناروا و ایجاد تبعات شخصی شکایت دارم.

آقای علی اردشیر لاریجانی در تاریخ ۲ مهر ۱۳۹۸ در صحن علنی و در جایگاه ریاست مجلس به برنامه "سلام صبح به خیر" شبکه ۳ سیما اشاره کرد و مجریان و مجری صدا و سیما را هزل‌گو، هجوگو، کم‌اطلاع و «هر و کر» کن خطاب کرد.

این کلمات موهن در حالی ادا شد که در برنامه "سلام صبح به خیر" تاریخ ۲۴ شهریور بسیار ریشه‌ای به موضوع تصویب شتابزده مواد قانون تجارت پرداخته شد.

در این برنامه آقای حاجی‌دلیگانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه و نماینده مردم شریف شاهین‌شهر حضور داشتند و انتقادات فراوانی به روند تصویب این قانون وارد کردند.

همچنین بنده به عنوان مجری نقل قولی از یکی از نمایندگان انجام دادم و به صراحت گفتم که: این حرف‌های من و مردم نیست بلکه همکار خودتان گفته است.

آقای سلیمی نماینده محترم دلیجان در مصاحبه‌هایی جداگانه درباره سرعت عجیب و غریب تصویب لایحه قانون تجارت انتقاداتی مانند جملات زیر مطرح کردند:

«اگر یک ربات هم به جای نماینده‌ها می‌گذاشتند، حتما همین کار را انجام می‌داد» و «بنای هیأت رئیسه این است که اجازه طرح مسائل را به نمایندگان ندهد» و «فعلاً گوش شنوایی در مجلس وجود ندارد و حق نمایندگان در حال تضییع شدن است» و «لایحه تجارت ایرادات فراوانی دارد» و «در جریان تصویب لایحه تجارت، فرصت اظهار نظر به نمایندگان داده نمی‌شود» و «این روش درستی در قانونگذاری نیست» و «عامه مجلس سر در نمی‌آورند» و «مجلس بی حوصله است و مسائل سیاسی برایش مهمتر است» و «برخی از نمایندگان هیچ اطلاعات پایه حقوقی ندارند» و «مجلس مصیبت شده است» و «دوره به دوره مجالس ما از نظر علمی ضعیف‌تر می‌شود» و «تصویب ۱۰۹ ماده در ۲ ساعت واقعا بهت آور بود» و «مباحث تخصصی را عمده نمایندگان متوجه نمی‌شوند» و «چند نفر از همکاران نماینده نزدم آمده و به صراحت اعلام کردند از این مباحث چیزی نمی‌فهمند» و «با این وضع قانون نویسی به کجا می‌رویم؟» و «هر چند مدرک نمایندگان نسبت به دوره‌های قبل ارتقا پیدا کرده، اما واقعیت آن است سطح سواد فوق العاده ضعیفتر شده» در برنامه سلام صبح به خیر فقط بخش کوچکی از انتقادات زیر منعکس شد و فقط به عنوان نقل قول از مهمان برنامه سوال شد. تاکید می‌کنم جملاتی که بنده برای نقد بخشی از مجلس به کار بردم تماما نقل قول از نماینده‌ای دیگر بود و تاکید کردم من این جملات را نمی‌گویم و آقای سلیمی اعلام کرده است. جالب اینکه مهمان برنامه آقای حاجی دلیگانی آن را تایید کرد.

نمی‌دانم چطور آقای لاریجانی با عصبانیت کم سابقه به عوامل برنامه تاختند و فردای آن روز باز بحث توهین به مجلس را پیش کشیدند و از عبارت «الفاظ رکیک» در مورد نقد برنامه استفاده کردند؛ برنامه‌ای که فقط به نقل قول‌ها و نظر کارشناسان متکی بود و از خود چیزی اعلام نکرد.

با توجه به این مساله و به کار بردن کلمات موهن مانند مجریان هزل‌گو، مجری هجوگو، مجری کم‌اطلاع و هر و کرکن از سوی آقای لاریجانی که اشاره مستقیم به بنده داشت و ایشان خواستار برخورد با بنده شد و این مساله در رسانه‌ها کش پیدا کرد و هجمه گسترده‌ای علیه بنده و عوامل بنده شکل گرفت از ایشان شکایت دارم و خواستار رسیدگی فوری در هیات نظارت بر رفتار نمایندگان دارم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: برنامه سلام صبح بخیر علی لاریجانی هیات نظارت بر رفتار نمایندگان رئیس مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۸۲۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳

نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز با اکثریت آرا با کلیات گزارش کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳ درباره جدول ۱۰ در مورد تملک دارایی‌های سرمایه‌ای موافقت کردند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، ادامه رسیدگی به بخش دوم لایحه بودجه سال 1403 (جداول بودجه) در دستورکار نمایندگان در جلسه علنی امروز (سه‌شبنه یازدهم اردیبهشت ماه) قرار دارد.

وکلای ملت پس از استماع نظرات موافقان و مخالفان با کلیات گزارش کمیسیون تلفیق در مورد جدول 10- ج درباره اعتبارات استانی از مجموع 210 نماینده حاضر در جلسه با 154 رأی موافق، 27 رأی مخالف و 8 رأی ممتنع، موافقت کردند.

حمیدرضا حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق بودجه سال 1403 در جلسه علنی در توضیح بخش درآمدی جدول 10- ج لایحه بودجه گفت: این جدول مربوط به اعتبارات استانی است که ریالی در آن بالا و پایین نشده، بخشی از آن به مناطق محروم اختصاص داده می‌شود، این جدول به بخشهای مختلفی تقسیم می‌شود، در بخشی از جدول حدود 1500 میلیارد تومان به بودجه‌های جهادی اختصاص داده شده که به طور مساوی به تمام استانها تقسیم می‌شود. هیچگونه تغییری در این جدول اعمال نشده است فقط 4 ستون به آن اضافه شده، 4 مورد آن نیز در مورد مباحث استانی است.

در ادامه داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه که در جلسه علنی حضور دارد در توضیح این جدول اظهار کرد: این جدول با نظر دولت تنظیم شده، تغییرات مختصری بر آن اعمال شده که مخالفتی با آن نداریم، مبالغ عنوان شده در این جدول به صورت یک جا برای حل مسائل مدارس نیمه تمام، راه‌های روستایی و آبرسانی به مناطق محروم اختصاص داده می‌شود و همگی در یک ستون آورده می‌شود اما در ستون توازن یک سوءبرداشتی نشود، بودجه در اختیار نمایندگان است، قطعا توافق ما این نیست که بودجه را در اختیار نمایندگان بگذاریم بلکه این اعتبارات بودجه ای در اختیار شورای برنامه ریزی استان ها قرار می گیرد.

رئیس کمیسیون تلفیق در ادامه اظهار کرد: تمام بودجه با همکاری دولت و مجلس دنبال شده است، این جدول نیز براساس توافق دولت و مجلس به نتیجه رسیده است، تلاش می شود با رعایت انصاف و عدالت بودجه تقسیم شود.

همچنین در بخش دیگری از جلسه قالیباف در توضیح جدول مذکور بیان کرد: بخشی که در توازن یک آمده و در زیرمجموعه نمایندگان قرار می‌گیرد توافق بر این شده است که در سازمان برنامه، شورای برنامه ریزی آن استان در حوزه مسائل عمرانی با برنامه قرار بگیرد، با نظر دوستان در همان سیستم نیز انجام پذیرد، حتی اولویت هم باید با کارهای زیرساختی باشد، چون توافق صورت گرفته ابهامی نیز ایجاد نمی‌شود.

رئیس مجلس در ادامه یادآور شد: 1.5 همتی که برای موضوع فنی و حرفه‌ای اختصاص داده شده بود که در حوزه ملی باشد با پیشنهاد دولت در همان مبحث استانی تعلق می‌گیرد.

لازم به ذکر است که نمایندگان مجلس از روز گذشته وارد بررسی بخش دوم لایحه بودجه سال 1403 (جداول) شدند.

انتهای‌ پیام/

دیگر خبرها

  • محکومیت صبا آذرپیک با شکایت مجلس و برخی نمایندگان | جزئیات حکم
  • لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد
  • لحظه به لحظه از صحن علنی مجلس / ادامه بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه برنامه هفتم توسعه
  • مجلس با اصلاح موادی از لایحه برنامه هفتم موافقت کرد
  • مجلس با وجود مخالفت دولت با الحاق جدولی به بودجه ۱۴۰۳ موافقت کرد
  • تصویب جدول مرتبط با اختصاص بودجه به طرح‌ها و پروژه‌های مختلف در مجلس
  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳
  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • اصل ۷۵، اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • حملات تند به نماینده مجلس و مرکز پژوهش های مجلس در رسانه دولت / چرا قیمت دلار را بین ۶۵ تا ۷۵ هزار تومان نگه داریم؟