Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-02@14:11:23 GMT

رشیدپور دوباره در حالا خورشید

تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۳۴۷۵۴

رشیدپور دوباره در حالا خورشید

«حالا خورشید» بعد از غیبت چند ماهه و حرف و حدیث‌های بسیار اواسط تابستان به آنتن برمی‌گردد.


به گزارش صدای ایران از تسنیم، سال گذشته بود که بیست و دوم اسفندماه آخرین قسمت «حالا خورشید» روی آنتن رفت و عوامل اعلام کردند که تابستان دوباره با سری جدید برمی‌گردند. اما حرف و حدیث‌های حذف رشیدپور از تلویزیون و خبری از کارگردانی او در فیلم سینمایی «در رادار بمانید» یک فضای جدیدی از حاشیه‌ها را کلید زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیا رشیدپور هم از تلویزیون حذف شده و یا «حالا خورشید» دیگر رنگِ آنتن را نخواهد دید.


در روزهای غیبت «حالا خورشید»،‌ «سلام صبح بخیر» روی آنتن رفت و قرار است این برنامه با «سلام عصر بخیر» در کنار «حالا خورشید» روی آنتن باشند. به عبارت بهتر از اواسط تابستان که برنامه رضا رشیدپور دوباره به آنتن برمی‌گردد همچون گذشته صبح‌ها روی آنتن خواهند بود و برنامه «سلام صبح بخیر» با نام جدید «سلام عصر بخیر» عصرها روی آنتن می‌رود.


صفحه برنامه صبحگاهی «حالا خورشید» هم از پیش‌تولید فصل جدید این برنامه تلویزیونی خبر داده و قرار است این برنامه در فصل جدید با تجربه ساختاری متفاوت و افزودن شماری از روزنامه‌نگاران و کارشناسان رسانه به گروه خود، رضایت مخاطبانش را جلب کند. پیش از این، «حالا خورشید» با زمینه اجتماعی و فضایی فعال، با نشاط و جذاب از شنبه تا پنج‌شنبه از شبکه سه سیما پخش می‌شد. برنامه‌ای که شامل بخش‌های مختلفی همچون بررسی روزنامه‌های روز کشور، گفتگو با مهمان، چراغ زرد، بورس ایده، بیلبورد و... است.


البته در فضای مجازی عنوان جدیدی برای این برنامه آورده‌اند که «مجله بامدادی» نام جدید برنامه رضا رشیدپور است اما بنابر پیگیری‌هایی که انجام شد این برنامه با همان نام «حالا خورشید» بعد از پیش تولید و طراحی ساختاری، عوامل کار در تلاشند حدوداً یک ماه و نیم دیگر به آنتن برگردند.


گفتنی است، برخی اعتقاد دارند یکی از دلایل عدم پخش و یا تعطیلی چند ماهه برنامه «حالا خورشید» مسئله بیماری رشیدپور بوده و همچنین مسائل مالی هم موجب این امر شده است اما عوامل برنامه اعلام کردند بعد از چند وقتی برنامه پرفشار روتین نیازمند یک تعطیلی چند ماهه و بازگشت با ساختار و تحقیق و پژوهش جدید بوده‌اند.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: حالا خورشید رشید پور برنامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۳۴۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت یک شعله سه بعدی از سیاهچاله با استفاده هوش مصنوعی

دانشمندان از هوش مصنوعی برای ساخت مدلی سه بعدی از انفجار انرژی یا شعله استفاده کردند که در اطراف سیاهچاله مرکزی در کهکشان راه شیری "Sagittarius" (Sgr A*) رخ داده است. 

این نمونه سه بعدی می‌تواند به دانشمندان در توسعه تصویری واضح‌تر از محیط متلاطمی که به طور کلی در اطراف سیاهچاله‌ها شکل می‌گیرد، کمک کند.

ماده‌ای که به دور Sagittarius A* می‌چرخد در ساختاری مسطح به نام «دیسک برافزایشی» قرار دارد که می‌تواند به صورت دوره‌ای مشتعل شود.

این شعله‌ها در طیف وسیعی از طول‌موج‌های نور، از پرتو‌های ایکس پرانرژی گرفته تا امواج مادون قرمز و رادیویی کم‌انرژی رخ می‌دهند.

شبیه‌سازی‌های ابررایانه‌ای نشان می‌دهد که شعله‌ای که توسط آرایه میلی‌متری/زیر میلی‌متری آتاکاما (ALMA) در ۱۱ آوریل ۲۰۱۷ مشاهده شد، از دو نقطه روشن از مواد متراکم در قرص برافزایشی Sagittarius A*، که هر دو رو به زمین هستند، سرچشمه می‌گیرد.

این نقاط روشن به دور سیاهچاله‌ای عظیم می‌چرخند که جرم آن حدود ۴.۲ میلیون برابر جرم خورشید است، در حالی که حدود نیمی از فاصله زمین و خورشید که حدود ۴۷ میلیون مایل (۷۵ میلیون کیلومتر) است از هم جدا شده است.

بازسازی این شعله‌های سه‌بعدی از داده‌های رصدی آسان نیست، به گونه‌ای که این تیم به رهبری آویاد لویس، دانسمند موسسه تکنولوژی کالیفرنیا، یک تکنیک تصویربرداری جدید به نام «توموگرافی قطبی مداری» را پیشنهاد کردند. این روش هیچ تفاوتی با توموگرافی کامپیوتری پزشکی یا سی تی اسکن که در بیمارستان‌های سراسر جهان انجام می‌شود ندارد.

قوس A* در قلب کهکشان راه شیری قرار دارد و آن را به نزدیکترین سیاهچاله ابرپرجرم و کاندیدای اصلی برای مطالعه چنین شعله‌هایی تبدیل می‌کند.

دانشمندان برای دستیابی به نتایج خود، به فیزیک از نظریه گرانش و نسبیت عام آلبرت انیشتین در سال ۱۹۱۵ نگاه کردند، سپس آن مفاهیم را در مورد سیاهچاله‌های عظیم الجثه در یک شبکه عصبی به کار برده و برای ایجاد مدل Sgr A* استفاده کردند.

منبع: الیوم السابع

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی علوم فضایی و نجوم

دیگر خبرها

  • دومین دور مناظرات شنبه ۱۵ اردیبهشت روی آنتن شبکه خاوران
  • جشنواره «صدای پای خورشید» در همدان
  • ببینید | ویدیویی پربازدید از خوانندگی رضا رشیدپور در یک جمع خصوصی
  • آنتن شبکه تهران از امشب انتخاباتی می‌شود
  • ساخت یک شعله سه بعدی از سیاهچاله با استفاده هوش مصنوعی
  • اعلام برنامه های دهه کرامت در هرمزگان/ جشن های زیر سایه خورشید درهرمزگان+عکس
  • هرمزگان میزبان ۳۰۰ برنامه بزرگداشت دهه کرامت
  • پخش «چهل تیکه» و «استودیو هشت» به یاد مسعود اسکویی + تیزر
  • «استون‌هنج» چه ارتباطی با «ماه» دارد؟ (+عکس)
  • طرح یک شرکت آمریکایی برای نصب آینه در فضا برای تولید انرژی خورشیدی